Autorizatia de mediu

Obligatia detinerii autorizatiei de mediu este strict legata de codurile CAEN pe care o societate le inregistreaza la Registrul Comertului inainte de a incepe activitatea. Lista codurilor CAEN care necesita obtinerea autorizatiei de mediu se gaseste in Anexa nr. 1 la Ordinul ministrului mediului şi dezvoltării durabile nr. 1798/2007.

Pentru obtinerea autorizatiei de mediu se fac demersuri la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului (ANMP). Autotizatia se elibereaza pe o perioada de 5 ani si in aceasta se stabilesc conditiile si parametrii de functionare a unei activitati existente sau noi si daca aceasta activitate are un posibil impact semnificativ asupra mediului.

In cazul in care activitatea desfasurata nu intra in lista activitatilor pentru care se cere autorizatia de mediu, se va solicita o negatie. Aceasta negatie va fi valabila pentru activitatea declarata la ANPM si va avea efect definitiv si valabil pe toata surata desfasurarii respectivei activitati.

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru consiliere, asistenta si/sau reprezentare pentru obtinerea autorizatiei de mediu.

Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare!